jueves, 3 de julio de 2014

PRIMERA SETMANA

Durant aquesta setmana hem fet la presentació del Casal "Els petits astronautes", explicant les normes i les activitats diàries que realitzarem. 

Hem realitzat un mural de l'univers entre tots per decorar la classe amb pintura. Ha estat divertidíssim i hem compartit sense barallar-nos. També,hem dibuixat un astronauta i l'hem retallat. Després, s'ha penjat a la classe on cada dia el podrem veure.

També, hem jugat a un joc molt divertit semblant a l' "scattergories", havíem de pensar paraules que comencessin per un lletra. En aquest joc no ens hem ajudat perquè era una competició. Però també ens ho hem passat d'allò més bé i els que hem perdut no ens hem enfadat ja que lo important és participar.

Com és estiu i fa molta calor...ens han encantat tots els jocs que hem realitzat amb aigua (duel a cinc metres, guerra amb pistoles i xeringues, traslladar globus d'aigua amb parelles...)

Un dia vam anar d'excursió a Ca n'Oriol i vam pujar al mirador que hi ha allà, des d'on vam poder veure part de Rubí. Allà també vam fer jocs d'aigua divertidíssims!!

Us deixem algunes de les fotografies per si ens voleu veure gaudir.


Esperem que la setmana que ve sigui tan divertida com aquesta!!














































No hay comentarios:

Publicar un comentario